Quadro artistic

milacre d’enguany

El milacre que representarà enguany nostre quadro artístic porta per títul «Entre Boires», i és original de la poetesa mestra en gai saber, Ampar Cabrera i Sanfélix.

La trama es la següent: En juliol de 1413, viajant el pare Vicent Ferrer de Valéncia a Barcelona, arriba al poble castellonenc de Traiguera. Allí, davant la popular Font de la Salut, fa un sermó alertant a la gent de la maldat dels dimonis, que són capaços de convertir-se en personages diferents per a fer caure a la gent en el mal. Estes paraules fan que els habitants de Traiguera estiguen atents a tot lo que succeïx al seu voltant.

Dit i fet, una diablesa, cansada de que el pare Vicent, li desfaça continuament els seus plans malignes, aprofita l’ingenuïtat d’una llauradora destrellatada per a enganyar-la i sembrar el mal. L’engany de la dimoniesa surt efecte i la llauradora fa un acte molt maliciós. L’intervenció del dominic i els seus fets extraordinaris, fan que les conseqüències siguen diferents a les previsibles i que els habitants de Traiguera siguen testics d’una lliçó del frare valencià.

Nostre quadro artístic en 2024 està compost pels següents membres:

SANT VICENT: Juan Bosco Hurtado i Blanquer; MOTILÓ: Juanjo Soler i Pavía; PEROTETA: Ana López i Buchó; NELA: Amparo Agustí i Buchó; ASSUNTA: Coral Pérez i Cosma; NÉSTOR: Néstor Doménech i Sempere; LÍLITH: Marcela Llopis i Tena; LLUM LA VELLA: Carolina Agustí i Bucho; GENT DEL POBLE: Inés Brenes i Claramunt i Carolina Solà i Llavata.

Direcció: Noelia Guillén i Granero i Andrea Torres i Mesado

Scroll al inicio