Es celebrà l’Acte d’Apertura de l’Any Vicentí 2020

En la passada nit va celebrar-se, com estava previst, l’Acte d’Apertura de l’Any Vicentí de nostra Associació. El temple de Sant Nicolau es va omplir per a la celebració de l’Eucaristia presidida per Mossen Antonio Corbí,  en la que la ´Capilla Musical de san Nicolás´ interpretà la Missa en llengua valenciana de Josep Climent. 

apany2020 0

En acabant, es desenrrollà el discurs d’apertura que pronuncià el President de Càritas Diocesana de Valéncia N’Ignacio Grande i Balleteros,  que cridà a començar este nou curs “des de la caritat; la mateixa caritat que tingué sant Vicent Ferrer i que tenim que imitar els vicentins”.

apany2020 1

L’acte contà en l’assistència de l’Honorable Clavariesa de les festes Vicentines de 2019 Na Mariví Borrell i Alós, representants de les Associacions vicentines, d’entitats culturals valencianes i d’atres Confraries de diferents festes religioses de nostra ciutat, ademés de numerós públic que volgué acompanyar-nos en la celebració.

apany2020 2

Al finalisar l’Acte celebrarem un sopar en homenaje al Clavari Major de 2020, En Victor Manuel Segarra i Sanchis, en el que els Clavaris, Clavarieses i Representants de les diferents Associacions vicentines, religioses i culturals el varen complimentar en una agradable velada vicentina.

Fotos: Juan Ramón Contelles

Scroll al inicio